ICAs reklamfilm – EM 2016.

ICA slutar inte att imponera, de har överlägset Sveriges bästa reklamfilmer. I mitt tyckte är de också solkart Sveriges bästa matbutik – jag känner sån kärlek för ICA och det är ärligt talat en av de saker som jag saknar mest med Sverige. Tack Alex för att du gjorde mig uppmärksam på denna reklamfilm.

Och så Zlatan i slutet: ”Gubbar. Varför kollar ni på det där Icaskitet? Byt kanal nu.”

Ica Zlatan

De kommenterar själva reklamen med följande ord: ICA är stolt sponsor till Svenska Fotbollförbundet och stöttar projektet för mångfald inom fotbollen: Alla är olika och olika är bra. Det är alltså även för ett gott ändamål och som jag förstått det får inte laget eller spelarna betalt (som Resumé skriver om), utan pengarna går direkt till projektet ”Alla är olika – olika är bra”.En blogg om resor, att bo utomlands, företagande, bloggande och vardagen - alltid ärligt, med glimten i ögat. Svensk som pga. kärleken idag bor i Helsingfors.


4 kommentarer
  1. Gillar knappt TV och inte reklam, men den var verkligen bra!! Både ICA och Zlatan bjuder stort på sig själva.

  2. Kan man annat än att älska ICA – fotbolls EM – Zlatan. Kanske framförallt Zlatan. Jag är en sån där som tycker att han är det bästa som hänt Svensk idrott på hundratals år. Hehe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.