Vardags-verkligheten.

Jeesus. Jag är sådär sjukt torsdagstrött som man blir av det här jobba-gymma-laga mat-sova-livet. Och är placerad exakt såhär just nu.

 

Har jobbat lite längre dagar i veckan (extra timmar som man kan plocka ut en annan dag) – och det känns. Jag blir så lätt väldigt involverad i det jag gör – men det är viktigt att man kan släppa det också, annars håller det ju inte i längden, oftast inte i alla fall.

Så, nu ligger jag här och är 1. Sjukt STOLT över att jag gick till gymmet igår och idag och 2. Very much in need of att se på Suits-avsnittet som väntar framför mig. Behöver något som är extremt shallow.  

 

Jag och en av mina bättre vänner, Mr Apple Tv.  

 
Haha…

Och det var allt från mig idag. I helgen planerar jag att dricka massor av vin och det kanske ni också gör?

Puss och kram!

Följ:
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

En personlig blogg om resor, företagande, marknadsföring, skrivande, böcker, foto och annat som rör vardagen i Helsingfors (ibland i Gällivare och Göteborg) och på resande fot.

Dela

1 kommentar

  1. Julia - lever livet i en ryggsäck
    28 april, 2016 / 19:40

    Oh ja! I helgen är det vinflaskan och jag ;) hehe!

    Också sådär äckligt torsdagstrött.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?