Boys will not be boys.

Den här tjejen under namnet EliSophie har publicerat en så kallad ”dikt-video” som liknar spokenword. Och den är så ball + att den är viktig. Det förlegade uttrycket ”boys will be boys” eller ”killar är som killar är” – det används alltså fortfarande? Och som en rimlig ursäkt? Wtf.

killar är som killar är

Om man tycker det är en rimlig ursäkt att ”killar är killar” så är det ungefär lika rimligt att säga ”Oj jag råkade knivhugga den där våldtäktsmannen för jag har pms jag blir ju så lättirriterad då ni vet”. Precis som hon säger i videon. Videon hittar ni HÄR på facebook – in och titta på den!!

boys will be boys
Bild/tshirt härifrån.

2 Kommentarer

 1. 3 januari, 2016 / 12:40

  Åh vad jag hatar den repliken! Jag som har en son själv nu är livrädd att folk ska säga så till honom. Samt att han får inte vara ledsen eller rädd, för att han är ju en pojke. Usch!

  Mitt mål är att uppfostra min son till att bli en självständig, stark och stabil människa som ser människans lika värde och aldrig ser ner på någon annan.

  • jennifer
   Författare
   4 januari, 2016 / 12:18

   Jag förstår vad du menar. Det låter som att du har sunda inställningar för hans uppväxt i alla fall – bra :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?