• Snapchat: jennsandstrom.

  Jag kan ärligt talat att jag känner mig lite stenålders när det kommer till Snapchat. Det märks att det är ett verktyg utvecklat för framtiden som vi lever i. Det finns liksom minimalt antal ”knappar” och alla funktioner är gömda genom att swipa hit och dit, upp och ner. Och tanken är att du kan uppdatera exakt hela tiden. Jag följer till exempel Rachel Brathen, mer känd som Yogagirl – och av hennes snaps att döma lever hon i princip med mobilen i sin hand och snapchat öppet.

  Men det är också vad som intresserar mig. Live-uppdateringarna, från världens olika hörn. I love it. Vagabrothers som jag träffade på Matka Messut i Helsingfors (resemässa) i januari, är ett annat Snapchat-konto som är kul att följa, pga de befinner sig i Kalifornien men reser mycket (nu idag t.ex till Toronto).

  Jennifer Sandström snapchat

  I och med att jag började snapa mer så insåg jag att jag inte har så många kontakter eller vänner där. Buhu. Så om ni vill lägga till mig (och jag er!) så heter jag alltså: jennsandstrom – på Snapchat. Vi ses där!

  Min senaste snap:


  Eh ja. Fredag, lunchtid, och jag äter pollys. Med bilar-smak. Så goda!

  Använder ni Snapchat? Varför? Eller varför inte?

  /Jennifer, jennsandstrom på Snapchat!

  Följ:
  Jennifer Sandström
  Jennifer Sandström

  En personlig blogg om resor, företagande, marknadsföring, skrivande, böcker, foto och annat som rör vardagen i Helsingfors (ibland i Gällivare och Göteborg) och på resande fot.

  Dela

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


  Söker du efter något?