• Hotellmorgon.

  Hallå och godmorgon från vårt hotell i Burgos! Så himla skönt att sova på hotell efter nätter med airbnb och hostel osv. Det var prisvärt med ett hotell i Burgos dessutom. Vi bodde på Hotel Bulevar. Trestjärnigt och helt okej faktiskt.

   

  Btw, mina nya skor på bilden, så kär i dem! Så himla sköna. Det är faktiskt också Vans men en sportigare modell. Och svart+grå känns så skönt efter att ha haft bara vita skor på senaste – vitt är snyggt men blir så smutsigt!

  Hotellfrukosten var ok. Serranoskinkan var typ det bästa, kommer föräta mig på den innan vi är klara här, hehe.

  Nu ska vi utforska staden litegrann. Är molnigt, blåsigt och lite småkyligt. Ikväll är vi i Madrid och där ska det vara trettio grader i veckan. Myyyys! Ska bli jättekul att lära känna Madrid också efter dessa dagar i Barcelona, Bilbao och San Sebastián!

  Puss!

  Följ:
  Jennifer Sandström
  Jennifer Sandström

  En personlig blogg om resor, företagande, marknadsföring, skrivande, böcker, foto och annat som rör vardagen i Helsingfors (ibland i Gällivare och Göteborg) och på resande fot.

  2 Kommentarer

  1. 24 augusti, 2015 / 10:41

   Så roligt att läsa om er resa runt om i Spanien! Bra skrivet och fina bilder, det känns nästan så att jag får följa med på ett hörn. :-)

   • jennifer
    Författare
    25 augusti, 2015 / 08:10

    Men tack vad snällt, så kul att höra att det uppskattas!! :)

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


  Söker du efter något?