• En syrlig smoothie.

  Här sitter jag ihopkurad i min bfs Fjällräven-skjorta och halsdduk för att det är så kallt. Samtidigt dricker jag en smoothie som skulle vara perfekt för den heta sommardagen snarare än den här ruggiga januari-månaden. Det bara fortsätter snöa här?!! Jag är liksom redan inne på VÅR i mina tankar och sinneshumör och att hoppas på att Göteborg inte kommer regna och vara lika ruggigt är väl att hoppas på för mycket. Just nu önskar jag mig dock bara bara vägar som är halkfria så jag kan ta mig ut på en springtur!

  Åter till smoothien. Min syrliga smoothie. Tänkte dela med mig av receptet. Jag gillar att tänka i färger, ibland, när jag gör smoothies. Det blir ofta bra när man blandar frukter/grönsaker i samma färgskala. Den här smoothien går i färgen gul!

  syrlig smoothie

  Recept på en gul och syrlig smoothie

  1-2 bananer
  Fryst mango
  Honungsmelon, önskad mängd
  1 blodapelsin (ger smoothien lite mer rosa färg, men ger ännu mer syrlig smak)
  1 apelsin

  Mixa! Klart! Finessen i detta är att det blir mer som en juice än en smoothie, man behöver nämligen inte tillsätta någon vätska. Jag funderar om inte vattenmelon också skulle kunna göra sig bra i smoothie som ”vätskan”?

  Happ, ska fortsätta jobba nu. Puss!

  Följ:
  Jennifer Sandström
  Jennifer Sandström

  En personlig blogg om resor, företagande, marknadsföring, skrivande, böcker, foto och annat som rör vardagen i Helsingfors (ibland i Gällivare och Göteborg) och på resande fot.

  1 kommentar

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


  Söker du efter något?