En ljusare jul.

Åh hörni det är mycket julsnack inte bara på bloggen men överallt just nu? Inte så märkligt kanske och det är sådant man får ta i dessa tider. I veckan när vi promenerade till biblioteket gick vi förbi Domkyrkan som var omringad av julgransförsäljare. Gud som jag skulle vilja ha ett hem att julpynta. Köpa en gran, klä den med något fint, julgranskulor och glitter. Det pirriga i att klä granen, alltid lika stämningsfullt.

Men, det är inte helt rättvist att önska sig ett ’hem’ när jag faktiskt har ett antal olika hem där jag är välkommen, från Gällivare till Göteborg och till och med i Finland – framför allt inte rättvist när det finns 2866 personer bara i Stockholm som inte har någonstans att bo, och just på julen känns det bra att få göra något extra för just dem som inte har någon eller något.

Vill du ge något för ett gott ändamål i jul? Då tycker jag du gör som jag och går in här på: En Ljusare Jul – och bidrar med 50 kronor (som ett annat företag sen går in och dubblar).

en ljusare jul

Gå in på ljusarejul.se och ge ditt bidrag till Stockholms hemlösa för en ljusare jul!

Ps. Det kanske inte behövs nämnas? Men detta är alltså inte ett sponsrat inlägg utan bara för ett, som sagt, gott ändamål. En jul vill jag göra ännu mer för de som är ensamma eller hemlösa – vara där och bidra med hela mig!

Följ:
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

En personlig blogg om resor, företagande, marknadsföring, skrivande, böcker, foto och annat som rör vardagen i Helsingfors (ibland i Gällivare och Göteborg) och på resande fot.

2 Kommentarer

 1. 20 december, 2014 / 17:26

  En fin tanke är att ge bidrag till de som inte har det så gott ställt. Inte bara tanke utan även handling. Själv köper jag inte julklappar till mina nära och kära utan brukar istället ge pengar till två olika organisationer som förmedlar till de som bäst behöver dem. God Jul önskar jag dig!

  • jennifer
   Författare
   21 december, 2014 / 11:47

   Vad fint av dig! God jul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?