Nya äventyr, andra kärlekar och drömprinsar.

Det är då allting börjar. Kärleken så som kärlek aldrig tidigare upplevts. Alla minns när jag träffade min första kärlek, han som var min prins men som jag sedan lämnade. En prinsessa skulle aldrig vilja lämna sin prins, men det gjorde jag. Han var ju helt fantastiskt, men han passade inte mitt livspussel. Kanske var det inte han som inte var en prins, kanske var det bara jag som inte var någon prinsessa och kanske aldrig hade varit det. Jag flyttade ju på mig hela tiden, ändrade mig alldeles för snabbt och alla beslut jag tog skedde på impuls och magkänsla.

kärlekshistorier

Från ett utkast som jag skrev i våras,
en dröm om framtiden och möten med nya kärlekar och äventyr. 

Följ:
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

En personlig blogg om resor, företagande, marknadsföring, skrivande, böcker, foto och annat som rör vardagen i Helsingfors (ibland i Gällivare och Göteborg) och på resande fot.

2 Kommentarer

 1. 19 juli, 2014 / 03:07

  Älskar dina texter!

  • jennifer
   Författare
   24 juli, 2014 / 20:44

   Det betyder så mycket att få höra – tack <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?