Excitement.

Jag saknar ett ord för excitement och excited på svenska. Exalterad? Det känns helt enkelt inte lika rätt i magen eller på tungan. Men det var i vilket fall lite så jag kände när jag vaknade i morse. Solen lyste in genom mitt fönster, jag har inga gardiner eller persienner men det gör inget. Och jag hade sovit omkring nio timmar.

Det kändes fint att vakna med München utanför fönstret. Åt andra hållet ligger Olympiatornet och en stor park. Åt detta håll ligger en annan liten park.

20140201-113427.jpg20140201-113435.jpg20140201-113441.jpg

Har druckit en citrondryck som verkade vara bra för förkylningar och halsen känns om jag vågar säga det snäppet bättre idag.

Nu har jag en hel stad att upptäcka. Känner inte för att ligga inne och vila hela dagen. Ska köpa ett metrokort och åka någonstans och utforska en liten del i alla fall. Det jag såg igår var väldigt mysigt.

Så ja, just nu känns det väldigt bra.

Följ:
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

En personlig blogg om resor, företagande, marknadsföring, skrivande, böcker, foto och annat som rör vardagen i Helsingfors (ibland i Gällivare och Göteborg) och på resande fot.

4 Kommentarer

 1. Anonym
  1 februari, 2014 / 14:07

  Vad är det du jobbar med?

  • jennifer
   Författare
   1 februari, 2014 / 14:25

   Marknadsföring. Nu blir det mer SEO på nya jobbet också :)

 2. Anonym
  1 februari, 2014 / 14:16

  Förväntansfull? :)

  • jennifer
   Författare
   1 februari, 2014 / 14:25

   Ja jo, men det känns liksom inte lika naturligt ”jag är så förväntansfull!!!” Som ”Im so excited!” Hihi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?