On the other side of fear, lies freedom.

Det handlar om hur man ser på det, kanske ni hört? Det stämmer. Jag har på senaste tiden stressat mycket inför framtiden och känt en ständig panik för vad som komma skall – eftersom vad som komma skall är ytterst oklart i dagsläget.

Men så började jag tänka på det lite annorlunda efter ett samtal med en klok dam. Vart jag befinner mig just nu är i en väldigt fri position. Jag kan göra vad jag vill. Jag har varken man eller familj eller fastanställning att anpassa mig efter. Varför inte ta dagen som den kommer? Slänga ut lite krokar här och där, knyta kontakter. Se vart någonting nappar, se vart vingarna bär.

Och plötsligt känner jag mig så fri. Som den friaste fågeln.

Allting handlar om hur man ser på det. Och nu ser jag på det med en mycket behagligare lins än innan. Jag är i den absolut bästa tiden i mitt liv och det ska jag ta tillvara på.

Följ:
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

En personlig blogg om resor, företagande, marknadsföring, skrivande, böcker, foto och annat som rör vardagen i Helsingfors (ibland i Gällivare och Göteborg) och på resande fot.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?