Nyårsmål – check.

Ett av mina mål det här året var att nätverka så mycket som möjligt. Något jag skulle vilja påstå att jag redan kan bocka av. Vilket inte innebär att jag kommer sluta nätverka nu, men att jag i alla fall uppnått mitt uppsatta mål! TJOHO!

Hur skulle man förresten kunna sluta när man väl börjat?

I kväll ska jag och träffa en väninna och en twitter-kompis (efter ett möte på Röda Korset). Twitter är så jävla bra. Helt klart mitt forum. I morgon ska jag träffa ännu en twitter-kompis, en tjej som också pluggar här och verkar ascool! Om jag åker till Göteborg i helgen kan det hända att det bjuds på ännu fler spännande möten… HERREGUD VAD KUL!

Följ:
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

En personlig blogg om resor, företagande, marknadsföring, skrivande, böcker, foto och annat som rör vardagen i Helsingfors (ibland i Gällivare och Göteborg) och på resande fot.

3 Kommentarer

  1. 20 februari, 2013 / 20:37

    Twitter alltså, underbart ställe!

  2. Emelie
    21 februari, 2013 / 02:13

    Åhh bra med möte på Röda Korset! :D Det här vill jag veta mer om ;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?