”rör inte min sup”

Jag skrev ett inlägg om alkohol och mina tankar kring det i förra veckan och här kommer ”fortsättningen” på det… Jag såg en dokumentär om just alkohol där fokus var på hur barn uppfattar vuxna och alkohol och jag tycker ALLA borde se den. Den heter ”rör inte min sup” och är väldigt gripande.

Jag är fortfarande lite trött på alkohol och känner inte direkt ett behov av det… Men det är så jag känner nu, jag dömer ingen annan och det är upp till var och en! :) Ta er i alla fall en stund och titta på den här dokumentären, okej? Svensk resebloggare, expert på att flytta och bo utomlands. Skriver även om egetföretagande och vardagen. Alltid ärligt, med glimten i ögat. Bloggen är mitt jobb och min passion.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *