Vad äter man på Nya Zeeland?

När jag slog upp kvarg och kesella på tyda.se så insåg jag att det kan bli ett problem att hitta denna vara på Nya Zeeland. Cottage cheese är keso och CURD cheese lät lite skumt. Jag ber till gudarna att jag hittar något kvarg/kesella-liknande på min nya vistelseort!

 

Är för övrigt ganska nyfiken på vad för typiska maträtter Nya Zeeland har. De har massvis av får så jag hoppas att lammkött är populärt för det älskar jag. Men utöver det vet jag inte vad jag ska vänta mig – friterat? Hälsosamt? Snart får jag veta…

Följ:
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

En personlig blogg om resor, företagande, marknadsföring, skrivande, böcker, foto och annat som rör vardagen i Helsingfors (ibland i Gällivare och Göteborg) och på resande fot.

1 kommentar

  1. michaela
    2 juli, 2012 / 20:06

    quark eller quark-cream, easy =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?