Tripp till Borås & bästishäng

Idag besökte jag ett väldigt regnigt Borås och lilla byn Fristad för att hälsa på min kära väninna Emma aka Kickan. Emma aka Gunilla kom också från Herrljunga och det blev väl tillbringande timmar tillsammans! Go mat och massor av skratt. Åh jag saknar mina bästisar så mycket och längtar till våren när vi är återförenade för en längre tid!

Mina älskade vänner, vad jag tycker om er!

20120625-204913.jpg
20120625-204438.jpg20120625-204504.jpg
Lax med pesto, färskpotatis i ugn, sparris, sallad och en sås på kesella och pesto till det!

Följ:
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

En personlig blogg om resor, företagande, marknadsföring, skrivande, böcker, foto och annat som rör vardagen i Helsingfors (ibland i Gällivare och Göteborg) och på resande fot.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?