Det enda i mina tankar…

Nu är det inte länge kvar. En vecka. Om en vecka beger jag mig iväg mot världens ände, ungefär. Den 37 timmar långa flygresan med tre mellanlandningar ska ta mig till Nya Zeeland och Auckland. Jag är så förväntansfull samtidigt som jag känner nervositeten krypa runt i varenda liten del av mig.

Jag googlar ingenting om Nya Zeeland utan jag vill upptäcka allting väl på plats. Har ingen aning om hur det ser ut eller vad jag ska förvänta mig. Hur vädret är just nu har jag inte heller fått grepp om. Regn? Kyligt? Som svensk höst eller svensk vår?

Vi får se.

Det är i alla fall vad som kretsar i mina tankar just nu, mestadels. Hur kommer det vara? Kommer det kännas som i Kanada? Vem kommer jag hänga med?

En bra sak i alla fall, Nya Zeeländska ambassaden i Holland har skickat tillbaka mitt pass till mig nu. Sökte visum i absolut sista sekund och har varit orolig över att inte hinna få tillbaka passet i tid. Haha, living on the edge!

20120624-231301.jpg
I Kanada, Victoria BC.

20120624-231346.jpg
Den här kvällen när jag gick ner till stranden kan ha varit det finaste ögonblick jag någonsin upplevt! Havet, bergen, solnedgången och späckhuggaren som dök upp!

Följ:
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

En personlig blogg om resor, företagande, marknadsföring, skrivande, böcker, foto och annat som rör vardagen i Helsingfors (ibland i Gällivare och Göteborg) och på resande fot.

1 kommentar

  1. 26 juni, 2012 / 00:07

    Kul att du ska åka till Nya Zeeland! Du kommer att älska det här landet, det är jag säker på. Var ska du plugga?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?