• supersvettig & härligt happy

  20120604-205927.jpg
  Nej jag har inte vattkoppor, bara lite tillfälligt dålig hy och no makeup, haha!

  Åh, endorfinerna rusar fortfarande i min kropp efter dagens back-powerwalk och fitnessfightens pass nr 4 (första för mig!). Promenaden landade på 6 km när jag lämnade mina väninnor halvvägs för att inte ta ut mig fullständigt, efter förkylning och inför nästa pass! Käkade lunch och fick sen sällskap av min kära mormor i någon timma över en kaffe. Sedan var jag sjukt pepp på träningspasset som visade sig vara riktigt tungt och härligt. Studsade och sprang runt i hela huset och hoppade hopprep som en galning för att lyckas med de två konditonsdelarna på 10 minuter var. Vem behöver gym/springband/gångstig när man har ett trevåningshus? Haha.

  20120604-205932.jpg

  20120604-210130.jpg

  20120604-210040.jpg

  Mina snygga vänner Tilda och Lisa kämpar sig uppåt mellan de snöfyllda dikena!

  Följ:
  Jennifer Sandström
  Jennifer Sandström

  En personlig blogg om resor, företagande, marknadsföring, skrivande, böcker, foto och annat som rör vardagen i Helsingfors (ibland i Gällivare och Göteborg) och på resande fot.

  3 Kommentarer

  1. 4 juni, 2012 / 21:56

   Du, jag har ett förslag på utmaningen på min blogg, kommentera gärna så jag vet hur vi ska göra!
   Det blir som majoriteten vill senast imorgon bitti :)
   Kram!

  2. 4 juni, 2012 / 22:50

   haha jaha, det kanske betyder det då :D jag trodde spaceship var det enda ordet….

  3. 5 juni, 2012 / 08:36

   Åh vad härligt!!! Nu blev jag lite mer pepp att sticka ut och springa!

   Kram på dig!

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


  Söker du efter något?