• en shot som lindrar

  Hoppade i duschen, klädde på mig, sminkade mig och gav mig ut för lite quality time med mami och mormor. Kände ganska snart att – det här funkar inte. Förkylningen var ett faktum, så hela em/kvällen har jag legat i sängen, kikat gossip och sovit om vartannat. På gränsen till febrig.

  20120531-220946.jpg

  Knaprat echinaforce-piller sedan igår och så snart jag kom idag blandade jag ihop en shot på massor av ingefära, 2 vitlöksklyftor och tranbärsjuice. Nog har man druckit äckligare shots för skojs skull tidigare, så det var inte så farligt. Gurglade även saltvatten. ALLT för att bli kvitt den här sjukan – i morgon har jag storslagna planer på g nämligen!

  20120531-220952.jpg

  Och ja, jag får nog inte mysas med någon annan än min gosiga nalle efter den där vitlöksshotten ;) Hoppas ni har en trevligare kväll!

  20120531-221002.jpg

  Följ:
  Jennifer Sandström
  Jennifer Sandström

  En personlig blogg om resor, företagande, marknadsföring, skrivande, böcker, foto och annat som rör vardagen i Helsingfors (ibland i Gällivare och Göteborg) och på resande fot.

  4 Kommentarer

  1. 31 maj, 2012 / 22:32

   Fast du är galet söt ändå :-)!

  2. 1 juni, 2012 / 00:33

   Ta en-två skedar med honung och lös upp den i rumstempererat vatten eller ät den som den är, med sätt den absolut inte i varmt vatten. Honung är antiinflammatorisk tills den blir en viss grad och ”dör”, därför ska man inte ha det i tet om det ska hjälpa :-) kram

  3. 1 juni, 2012 / 12:27

   Jag var i Altea (Spanien). Jag gjorde min praktik där ist för hemma i Sverige. Otroligt lärorikt att försöka klara sig själv i ett annat land, särskilt eftersom att jag inte kunde spanska vilket ställde till det ibland, haha =)

  4. 2 juni, 2012 / 15:49

   Coolt! Jag brukar med blanda ingefära och vitlök vid sjukdom och göra power jucie men shot med tranbär har jag ej tänk på. Men i Usa andvänder dom ju tranbär till alla sjukdomar typ=D

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


  Söker du efter något?