• BLODPALT

    Idag lagade min käre mor blodpalt till lunch! Det kan låta lite äckligt om man inte är norrlänning och vad vid det, men det är väldigt gott. Det är gjort på vetemjöl och renblod, ni vet smeten som de har i Emil i Lönneberga ungefär!

    Till det äter man bacon/fläsk, lingonsylt och smör. MUMS!

    20120525-131800.jpg
    Det gör väl sig kanske inte jättebra på bild, det kan jag hålla med om…

    Följ:
    Jennifer Sandström
    Jennifer Sandström

    En personlig blogg om resor, företagande, marknadsföring, skrivande, böcker, foto och annat som rör vardagen i Helsingfors (ibland i Gällivare och Göteborg) och på resande fot.

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


    Söker du efter något?