• Drömmar, mål & framtiden Visa inlägg
 • denna beslutsångest

  Jag önskar att jag var en människa som alltid visste vad jag ville pang boom på en gång! När jag handlar eller beställer mat på restaurang får jag alltid en hemsk beslutsångest och oftast tar jag det någon annan tar – det är enklast så. Men även inför festligheter vs lugna kvällar så sätter beslutsångesten in ibland. Den här helgen exempelvis, åka till Umeå eller stanna hemma? Hade inte tvekat om det inte vore för att det där jäkla tåget går så dumma tider och är så segt. När blev man så gammal och bekväm? Nu sitter jag här och väger fördelar mot nackdelar och kommer inte fram till någoting vettigt.

  20120524-204249.jpg
  Blommigt och pippirandigt jobbkvällen till ära!

  Jobbar till 22 dessutom så är lite trött och seg, att stiga upp i ottan imorgon lockar inte det minsta. Jag är för kär i sängen…

  Samtidigt rullar dessa sms
  in och suget vaknar till där någonstans inom en. Jag minns inte ens sist jag festade, herregud!

  20120524-204254.jpg

  Att åka eller inte åka? Det är frågan! Någon viskade i mitt öra, you only live once!

  Följ:
  Jennifer Sandström
  Jennifer Sandström

  En personlig blogg om resor, företagande, marknadsföring, skrivande, böcker, foto och annat som rör vardagen i Helsingfors (ibland i Gällivare och Göteborg) och på resande fot.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


  Söker du efter något?