tidiga mornar

Jag är inte skapt för att gå upp klockan sex om mornarna. Jag är inte skapt för att ha ett jobb där jag börjar 07.00. Men det funkar när det är kortvarigt, jag jobbar bara 5-6 veckor nu.

20120516-090427.jpg

Denna veckan jobbar jag måndag-söndag och börjar sju varenda dag. Igår när jag kom hem efter jobbet slog jag på en film och somnade nästan bums i 2 timmar. Mobilen ringde och jag vaknade i panik och trodde att jag hade försovit mig! Haha, så död.

Är verkligen inte van att jobba. Men nu minns jag hur det är, man orkar ingenting. Jag imponeras alla föräldrar med 9-5 jobb som kommer hem, hämtar ungar, lagar mat, städar och tvättar. Växer den energin fram med åren månne?

Följ:
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

En personlig blogg om resor, företagande, marknadsföring, skrivande, böcker, foto och annat som rör vardagen i Helsingfors (ibland i Gällivare och Göteborg) och på resande fot.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?