• Dagens outfit

  Denna strålande dagen till ära så valde jag med stor omsorg att bära min skoltröja från Kanada. Till det matchar jag med ett osminkat ansikte och blåa jeans från Levis. Och ja, mitt ansikte platsade inte riktigt på bilden, så det klippte jag bort. Psst, det är sånna här gånger jag hoppas ni förstår min ironi, man vet ju aldrig!

  20120515-073846.jpg
  Superskön mysjobb-outfit.

  Det skönaste med att vara i Gällivare är att här går folk och lunchar/fikar/strosar på stan eller whatever i mys/träningskläder om de faller dem in. Det är skönt även om det är lite knasigt. Eller knasigt och knasigt, det skulle inte hända söder över!

  Följ:
  Jennifer Sandström
  Jennifer Sandström

  En personlig blogg om resor, företagande, marknadsföring, skrivande, böcker, foto och annat som rör vardagen i Helsingfors (ibland i Gällivare och Göteborg) och på resande fot.

  Dela

  2 Kommentarer

  1. 15 maj, 2012 / 09:38

   Silver och guld :) på stylebytyra.se

   Ja, eller mer västerbotten. Några mil utanför Vilhelmina :)

  2. Mami dear
   16 maj, 2012 / 07:14

   Klädstilen beror nog på att vi är ett ”aktivt träningsfolk” här i Gällivare :-)

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


  Söker du efter något?