• En snubbe som inte bryr sig

  Är det något jag beundrar honom och försöker lära från min käre fader så är det just hans förmåga att strunta blint i vad andra folk tycker och tänker kring oväsentliga saker. Så som att gå runt i snabba solbrillor på stan och i affärer, som vi gjorde idag i Luleå. (Pga en ögonoperation.)

  Min pappa är generös och givmild och en väldigt skojig pappa. Tror inte att mitt tvååriga jag förstod ironin i att jag inte kunde säga S och hur pappa drev med mig kring det, men man lärde sig med åren! Han är emot allt vad status heter och väldigt vettig och klok. Som ni förstår har jag ärvt en hel del ifrån honom ;)

  20120513-193529.jpg

  Följ:
  Jennifer Sandström
  Jennifer Sandström

  En personlig blogg om resor, företagande, marknadsföring, skrivande, böcker, foto och annat som rör vardagen i Helsingfors (ibland i Gällivare och Göteborg) och på resande fot.

  2 Kommentarer

  1. 13 maj, 2012 / 22:56

   En sorgsen dag så skiljs vi alla åt, man vet aldrig när det sista farväl är..
   man ska vara tacksam mot sina föräldrar.

   • jennifer
    Författare
    13 maj, 2012 / 23:54

    Japp, det är ju tyvärr livets gång! Jag är så enormt tacksam mina föräldrar, familj och vänner. Lever till 100% och väldigt mycket här och nu!

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


  Söker du efter något?