Jennifer sandström

“Don’t be pushed by your problems, be led by your dreams.”

Jag har alltid varit en drömmare, en tänkare. Precis som många barn fantiserade jag i min egna värld och kunde leka med mig själv ute i skogen utan problem. Tänk vad enkelt det var, man fantiserade ihop en låtsas person och byggde en liten saga utifrån det.

Idag är jag fortfarande en drömmare och skillnaden är väl att jag inte längre fantiserar om vad som finns här och nu, men om vad jag ska uppleva i framtiden. The sky is the limit ungefär. Det är så härligt att leva med tron i att man kan gå hur långt man vill och gör vad man vill, så länge man är beredd att kämpa för det!

Sen så kanske inte alla drömmer om samma saker, om att gå långt och bli framgångsrik osv. Och det är också okej. Det viktigaste är att man lyssnar till sig själv, vad vill jag? Jag till exempel bryr mig inte om toppbetyg eller att få toppjobbet hos ett framgångsrikt företag när jag är färdigutbildad. Jag har mina drömmar och tänker gå min egna väg utan att låta mig påverkas från normerna i samhället och att man ska göra si eller så.

Våga drömma stort och tro på er själva mina vänner!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.