Vilket skämt!

Jag visste att det skulle vara snö här hemma, men det var svårt att visualisera bilden av det. Det här kan nog vara absolut värsta årstiden att komma hit upp. Snöslask och tre grader. Det är som en söderländsk vinter ungefär. Hemskt ni vet.

20120509-211056.jpg

Jobbigt att komma till vinter igen efter att ha upplevt våren i Kanada, varma San Diego och även våren i södra Sverige. Snart blir det vår här i alla fall och fjärde våren jag kommer få uppleva i år blir på Nya Zeeland. Sjukt! Men våren är härlig så jag klagar inte :)

1 kommentar

  1. 9 maj, 2012 / 22:09

    Kom neråt landet igen :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?