4 Comments

 1. Annie

  Du sa att du har haft Dina mag problem sedan januari? Och du hade dem inte innan? Du var val fortfarande I Indien I januari? Det later som du kan ha parasites som stokar till det for dig. Jag tycker att du borde ga till en naturopath Eller nutritional therapist som kan skicka Ivag en stool sample till Genova diagnostics Eller liknande som kan kolla detta at dig.

  • jennifer

   Tack för omtanken Annie! Det stämmer. Det var nämligen så att vi blev matförgiftade i Indien och problemen kommer förmodligen därifrån. Jag tog provet i februari och fick antibiotika, sen har jag tagit nya prover som inte visat någonting. Men ska uppsöka läkare här i Finland och se vad de kan hjälpa mig med. Läkaren i Sverige sa magkatarr…
   Tack i alla fall <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *