Tävling för Mors Dag – historiens första bloggtävling!

Det första ord en bebis lär sig är oftast mamma. Hon som alltid finns där, bär, tröstar och matar. Pappa är såklart också där och är den andra hälft som tar hand om dig när du precis kommit till världen. Men det var trots allt mamma som kämpade under förlossningen och fått spendera många timmar med dig vid bröstet. Våra mammor är magiska varelser och vare sig vi kommer överens eller inte har de en väldigt särskild plats i våra hjärtan – vi är dem evigt tacksamma.

Den sista söndagen i maj, alltså mors dag den 25 maj, vill vi hylla våra mammor lite extra…Därför vill jag presentera en TÄVLING för er där ni får chansen att vinna en lyxig present som ni kan ge till er mamma i present för att visa er uppskattning under Mors Dag!

tävling mors dag 2014

Priset är dessa örhängen från 21diamonds, värda 3318 kr.

Hur gör du för att vara med och tävla? 

  • Lägg upp en bild på dig och din mamma i din blogg, alternativt bara din mamma eller du som bebis – något relaterat till moderskapet helt enkelt! Beskriv sedan vad du beundrar din mamma för…
  • Få med den här texten i inlägget: ”Jag är med i Jennifers tävling för Mors Dag där man kan vinna ett par örhängen att ge till sin mamma i mors dag-present. Örhängena kommer från 21diamonds. Tävlingen är i samarbete med CupoNation.”
  • Publicera ditt bidrag senaste 18 maj.
  • Fyll i formuläret nedan så vi kan kontakta dig om du vinner.

Vinnaren presenteras 19 maj så du hinner få hem presenten i tid innan mors dag.

Jag ser faktiskt fram emot att få se era tävlingsbidrag och läsa fina ord om allas mammor där ute… :-)Svensk resebloggare, expert på att flytta och bo utomlands. Skriver även om egetföretagande och vardagen. Alltid ärligt, med glimten i ögat. Bloggen är mitt jobb och min passion.


9 kommentarer
  1. Vad kul, hoppar in direkt <3 efter alla år som mamma slitit som djur med oss sju syskon skulle hon förtjäna något riktigt fint.

    1. Dani – så kul att du är med!! Håll tummarna :) Och ja, så himla fint du skrivit om din mamma.

  2. Jag hade jätte gärna varit med och tävlat, men eftersom min mamma inte har hål i öronen så är det ju lite fel att vara med :)

  3. Åååh, ska se om jag hittar nåt foto från förr – jag har flyttat så mycket att jag har knappt nåt sånt kvar! Men oavsett – jättefin tävling och jättefin blogg! :) Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *